Over Openbare-verkopen.be

Over Openbare-verkopen.be
 

Openbare-verkopen.be is het veilingkantoor dat gegroeid is uit de faillissementswinkel. De faillissementswinkel bestaat intussen meer dan 10 jaar en focust nu op winkelverkopen met goederen uit falingen en overstock. De vaste locatie is Ardooiesesteenweg 434 in Roeselare.

De vennootschap Openbare-verkopen.be werd opgericht in 2009 met Tim Deweer als zaakvoerder. De hoeksteen van onze organisatie is uiteraard onze website. Wij verzorgen veilingen, taxaties, overnames en expertises in opdracht van tal van opdrachtgevers: curatoren, gerechtsdeurwaarders, banken, leasingmaatschappijen, vereffenaars en notarissen.

Wij zijn een sterk groeiend kantoor met een jong, dynamisch team. Wij proberen nieuwe accenten te leggen op vlak van organisatie en kostenbaten waardoor wij een interessante partner zijn voor grote en kleine dossiers. Ons voornaamste doel de service voor de klant en opdrachtgever verhogen. Op deze manier willen wij het voor iedereen mogelijk maken om interessante zaken te doen bij een openbare verkoop. Wij maken het de koper zo gemakkelijk mogelijk bij de organisatie van onze veilingdata. Zo lopen de meeste van onze veilingen na 18u30 af, wanneer de meeste mensen thuis zijn. 

Prikbord

Viewing and collection days can take place again, if the safety measures are applied. Pick-up days with many different buyers will be divided into time slots.

A combination lot contains 2 or more lots from the auction to which the combination belongs.

That when there is a bid within the last 5 minutes of a lot, the remaining time will reset at 5 minutes?

Het kantoor is op maandag 2 november gesloten

With an automatic bid you indicate the maximum price that you are willing to pay for the lot. The system will automatically increase your bid if you are outbid by a third party.